Dia Mundial de la Salut, reportatge i resultats.-

Ahir 7 d'Abril,  Dia Mundial de la Salut, el Excm. Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts va organitzar una trobada de les Entitats de la Ciuta, que promouen la Salut. La Associació de Donants de Sang del Baix Llobregat estava convidada. A l'hora hi havia captació de Sang.

 En un stand habilitat per la ocasió, els Donants omplien el qüestionari donaren informació als Donants nous. I als pap@es que venien amb infants els hi proporcionàvem activitats relacionades amb la Sang. un llibre, per dibuixar, també per poder fer dibuixos, tatuatges al aigua. A els adults diversos obsequis. A banda del refrigeri habitual després de la donació.

Com podeu veure els resultats, molts bons es van superar les previsions. Moltes gràcies a tothom, equip sanitari, Regidoria de Salut, que ens va visitar, als Donants i al equip de suport dels Delegats del Baix  Llobregat, Esperem que es pogui fer més vegades. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultats de Gavà .

 Gràcies a tothom, equip sanitari, Donants,especialment als Nous i als Donants de moll d'os. I als Delegats per el seu compromís i assis...