18ª Marató de Sang-Fira de la Candelera


La 18ê Marató de Captació de Sang, dintre dels actes a la Fira de La Candelera, acte de inaguració amb el Alcalde i altres personalitats, Creu Roja, President del Foment, la Responsable de Comunicacio de la Federació de Donants, la promotora  del Baix i part de la Junta de la Associació de Donants del Baix Llobregat. Després varem anar a fer difusió i informació a ràdio Molins.
El passat cap de setmana a Molins de Rei va tindrè la 173 Fira de la Candelera, dintre de totes les activitats, com sempre nova Marató de Captació de Sang, ja 18ª, els resultats son els següents 133 oferiments, 122 donacions i 9 Nous, Gràcies a tot el personal Sanitari, Autoritats, Delegats del Baix LLobregat, Creu Roja. Alguns donants nous varem poguer fer-se foto recordatori, amb el plafó  i la Mascota del Baix. També agraïr als mitjans de comunicació al seu suport per la campanya. Els resultats bons i donem les gràcies a tothom, especialment a Nous Donants, com podeu veure a les fotos joves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Propera captació a Castelldefels.

El proper divendres 24, nova captació a la Escola Frangoal. Ja es la 4ª edició, de recollida a aquesta Escola. El Cartell esta disenyat per ...