Assemblea Extraordinaria i 22é Aniversari.

 Foto fi de festa.



 








El passat 2 de desembre a la població de Cervelló, vam fer Assemblea Extraordinaria i a l'hora celebrar el 22é Aniversari de la Associació. Es va aprofitar per entregar a la Regidora de Salut, Silvia Muñoz el Llibre de Monuments als Donants, i demanar el reconeixement als Donants de la població, amb quelcom que dones les gràcies als Donants de Sang i Plasma. També material relacionat amb la sang per la biblioteca Municipal. Una tassa conmemorativa del 20é Aniversari. I una ampolla isotérmica. Després varem visitar la Església romànica de sta. Maria de Cervelló (Patrimoni Cultural). Amb visita guiada, pel president de la fundació SEGLE NOU que son els responsables del manteniment i restauració, la església ja consta del segle IX, Per acabar vam ser a un restaurant de la ciutat a fer el menjar de Germanor.  Com sempre ens acompanyant les nostres Mascotes, en especial la Gotibaix.
Ja havíem fet activitat a la població, però no una visita de aquesta mena. Gràcies a les Delegades de Cervelló per les gestions fetes. Es va decidir fer presidenta de honor a Mª Carmen, secretaria molts anys i delegada fundadora de l'Associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Resultats de Gavà .

 Gràcies a tothom, equip sanitari, Donants,especialment als Nous i als Donants de moll d'os. I als Delegats per el seu compromís i assis...